Smoked Rack of Lamb on plate with carrots and potatoes for Easter Dinner

Rökt vår Lammställ Recept



Påsken är här och våren är i luften! Ingenting får oss att tänka mer på våren än lammet. Servera med din favoritskål med vårtid!

Ingredients

2 lammhyllor

Till marinaden:

1 msk olivolja

2 vitlöksklyftor, krossade

2 msk citronsaft

3 msk honung

1 tsk torkad rosmarin

1 msk färsk persilja, finhackad

2 msk färsk mynta, finhackad

2 msk koshersalt

1 kopp vatten

Bradley Flavor Bisquettes – Äpple

Preparation

Blanda ihop ingredienserna till marinaden.

Putsa eventuellt kött från bönorna om ställen inte redan var "franska" och ta bort hinnan.

Lägg lammet i en behållare och täck med marinad, ställ i kylen och låt marinera över natten.

Nästa dag, förvärm din rökare till 200-225°F med Bradley Apple Flavor Bisquettes.

Ta lammet ur marinaden och skölj under kallt vatten.

Torka av och spraya eller pensla med ett lätt lager olja.

Rök i ungefär en timme, eller tills en innertemperatur på 135°F uppnås för medium rare (mindre tid för sällsynta, och mer om du föredrar välgjort).

Ta bort från rökaren och låt vila.

Skiva gallret och servera med din favoriträtt till våren!

Recept av: Lena Clayton