alt="grilled venison recipe"

Rökt Hjortkropp (Loin) Recept



Beroende på hur mycket röksmak du vill kan du använda disken av din egen önskan. Jag använde Hickory. Starta rökgeneratorn. Stäng dörren och försäkra tempet tillbaka till cirka 200 ° F.

Placera ryggremmen på Bradley -rökaren i bottenstället med vattenpannan på värmediffusorn, full av vatten.

Efter cirka 3½ timme i rökaren, kontrollera kärntemp för kött. 160ºF kommer att göra ett medium mycket läckert och mjukt köttskär.

Njut av!

Ingredients

3 koppar äppeljuice eller äppelcider (inte vinäger)

3 till 5 uns rom eller bourbon

Gnugga:

3 msk vitlöksgranulat eller 3 eller 4 vitlöksklyftor krossade och hackade

1 tsk salt

2 msk farinsocker

2 tsk rödpepparflingor eller en god pepparmix

2 tsk kryddat salt (krydda och krydda efter din smak)

1 till 2 Lb tjockt skivat bacon

Preparation

Placera ryggremmen i en gallon blixtlåspåse och tillsätt sedan äppeljuice och rom. Stäng påsen och skaka innehållet. Ställ sedan i kylen i 2 till 3 timmar. Övernattning är också OK!

Blanda ihop kryddorna och ställ åt sidan för en gnugga innan du röker.

När du är redo att röka (Smoker förvärmd till 200ºF) ta bort ryggremmen från påsen och rinna av i ett durkslag.

Torka av med en pappershandduk och lägg på en tallrik eller plåt, gnugga kryddblandningen över ryggremmens yta, täck helt.

Varva helt med baconsäkring med tandpetare.