Rökt och grillad Hjortburgare Recept
Letar du efter en välsmakande twist på din klassiska hamburgare? Prova det här receptet för Venison Burger! Handformade och kryddade med lök, senap och salt, dessa hamburgare röks i Bradley-rökaren med hickory-bisquettes, sedan avslutas på grillen för en saftig, smakfull hamburgare. Topp med rökt lök, svamp, Cheddar eller Monterey Jack Cheese, Bacon och din favorit hamburgare toppings för en läcker måltid.
Ingredients
500 G (1 lb) malet viltkött (eller ersätt något malet kött)
1 medelstor finhackad lök
15 ml (1 msk) salt
15 Ml (1 msk) senap
Peppar efter smak
1 ägg
Preparation
Vispa ägget i en stor glasskål tills det är slätt.
Tillsätt köttet, saltet och löken.
Blanda ihop tills det blandas väldigt väl.
Ställ in i kylen i 1 till 2 timmar så att köttet får stelna.
Ta ut från kylen och forma 5 till 6 jämnstora hamburgerbiffar för hand.
Lägg på smorda Bradley Smoker-ställ och strö över peppar efter smak.
Rökningsmetod:
Förvärm Bradley Smoker till 90°C (200°F).
Använd Hickory-smakbisketter, placera ställ med biffar i Bradley Smoker och laga/röka för ¼ till ½ av en timme.
Ta bort från Bradley Smoker och lägg på het grill för att avsluta tillagningen.
Servering:
För ytterligare smakupplevelser:
Rök lökskivor och champinjoner vid sidan av hamburgarna.
Garnera med cheddar- eller Monterey-ost, bacon om så önskas och dina favorithamburgare, som tomater eller sallad.
Servera i stora knapriga hamburgerbullar eller skivor av grillat vitlöksbröd. Det här kommer att bli din godaste, saftigaste viltburgare någonsin!