Smoked Slow Bear on plate served with fresh vegetables and other sides

Långsam rökt Björn Recept



Detta recept kommer från den fantastiska Amanda Lynn Mayhew. Hon är en av de bästa kvinnliga jägarna i branschen och värd för Just Hunt. Och en Bradley rökare entusiast.

Ingredients

2 kg björnstek, putsad och skivad i ½ tums längder

Saltvatten:

1 kopp farinsocker

½ kopp sojasås

½ kopp vatten

2 msk koshersalt

Bradley Flavor Bisquettes – Hickory

Preparation

Blanda alla ingredienserna till saltlaken i en stor skål och lägg den putsade och skivade björnsteken i blandningen.

Täck skålen med plastfolie och ställ i kylen i upp till 8 timmar.

Ta upp björnstekskivorna ur saltlaken och torka dem.

Ställ in din Bradley Smoker på 285°F och rök i 6-8 timmar (eller tills en innertemperatur på 165°F uppnås) med Bradley Hickory Flavor Bisquettes.

Servera med alla färska grönsaker eller tillbehör och njut av den här möra och saftiga långsamrökte björnen med en antydan av sötma.

Recept av: Amanda Lynn Mayhew