Långsam rökt Björn Recept
Detta recept kommer från den fantastiska Amanda Lynn Mayhew. Hon är en av de bästa kvinnliga jägarna i branschen och värd för Just Hunt. Och en Bradley rökare entusiast.
Ingredients
2 kg björnstek, putsad och skivad i ½ tums längder
Saltvatten:
1 kopp farinsocker
½ kopp sojasås
½ kopp vatten
2 msk koshersalt
Bradley Flavor Bisquettes – Hickory
Preparation
Blanda alla ingredienserna till saltlaken i en stor skål och lägg den putsade och skivade björnsteken i blandningen.
Täck skålen med plastfolie och ställ i kylen i upp till 8 timmar.
Ta upp björnstekskivorna ur saltlaken och torka dem.
Ställ in din Bradley Smoker på 285°F och rök i 6-8 timmar (eller tills en innertemperatur på 165°F uppnås) med Bradley Hickory Flavor Bisquettes.
Servera med alla färska grönsaker eller tillbehör och njut av den här möra och saftiga långsamrökte björnen med en antydan av sötma.
Recept av: Amanda Lynn Mayhew