How to make Smoked Venison Ham

Hur man gör rökt Hjortkammare



Denna läckra rökt hjortskinka kommer att vara livet på alla fester! Med olika ingredienser är denna rökt hjortskinka något du inte vill missa.

Ingredients

Bak av vitstjärtsdoe

3 påsar HuntChef Ham Kit

5-6 bisquetter

Preparation

Ta dina påsar med skinka och häll den i en stor balja med ljummet vatten, fortsätt att lägga till din skinka i karet.

Ta en vass sprutnål och ta upp din vatten- och skinksatsblandning och injicera den i skinkan, fortsätt att göra detta flera gånger.

Ta ut din skinka och lägg den i en stor cylinderskål, fortsätt att hälla i ditt saltlakevatten med skinkan och tillsätt 1 liter is.

Lägg din skink- och saltlakemix i kylen i fem dagar.

Ta fram din skink- och saltlakemix och lägg den på ett galler och låt stå på gallret i ett dygn.

Placera din skinka i din Bradley P-10 rökare. Sätt temperaturen till 225ºF (107ºC) och öppna ventilerna under de första 3,5 timmarna.

Stäng ventilerna under de senaste 1,5 timmarna.

Ta fram din skinka, skär i den och njut!

Recept av: HuntChef- HuntChef