How to Make Smoked Bacon Venison Hamburgers

Hur man gör rökt Bacon Venison Hamburgers



Gör dig redo att njuta av de djärva smakerna i dessa lockande rökt vilda baconburgare. Marinerad över natten i en speciell blandning toppas hamrisonhamberköttet med smakfull bacon, kvävd i BBQ -sås (tillsätt några jalapeno paprika för en extra spark) och rökt sedan sakkunnigt vid 300ºF. När osten smälter över de perfekt kokta patties, kommer du att behandlas med en mätande hamburgare som säkert kommer att tillfredsställa dina begär.

Ingredients

1 lb viltkött hamburgerkött marinerat över natten

Baconbitar

Bbq sås

Ost

Preparation

Lägg 2-3 bitar bacon ovanpå din vilthamburgare.

Tillsätt BBQ-sås på varje hamburgerbiff. (Tillsätt jalapenopeppar om du vill ha mer kick till din hamburgare).

Lägg dina biffar på ett galler och placera dem i rökaren och rök den vid 300 F (149 C) och ställ in timern på halva tiden.

När biffarna är klara, lägg ett par skivor ost ovanpå och stäng rökaren och låt osten smälta.

När osten har smält, ta fram dina biffar och njut!

Recept av: Wade Middleton