How to Make Jalapeno Smoked Venison Backstrap

Hur man gör Jalapeno rökt vilt ryggband



Gör dig redo för en smakfylld godbit med dessa oemotståndliga baconförpackade vilda backstrap-bitar. Marinerad i jalapeño -juice för en extra spark är den mjuka ryggstöden fylld med krämig jalapeñoost, toppad med skivade jalapeños och sakkunnigt inslagna i bacon. Röks till perfektion i Bradley -rökaren är dessa munvattenbitar en blandning av rökiga, kryddig och smakfulla smaker som får dig att komma tillbaka för mer.

Ingredients

Marinera ryggbandet i jalapeñojuice

Jalapeño färskost

Bacon

Preparation

*Innan du gör detta recept, marinera ditt ryggband av viltkött i jalapenojuice*

Lägg ut din marinerade ryggrem och lägg en sked full med jalapeno färskost i den.

Lägg 2 bitar skivade jalapenos ovanpå färskosten och vik ihop köttet tills det sluter.

Slå in ryggremmen, färskosten och jalapenoblandningen i bacon och sätt en tandpetare i den.

Placera dina baconwraps i Bradley-rökaren i 2 ½ timme, vid 320ºF (160ºC).

När de är klara, ta fram dem och njut!

Recept av: Wade Middleton