Hur man gör Jalapeno rökt vilt ryggband
Gör dig redo för en smakfylld godbit med dessa oemotståndliga baconförpackade vilda backstrap-bitar. Marinerad i jalapeño -juice för en extra spark är den mjuka ryggstöden fylld med krämig jalapeñoost, toppad med skivade jalapeños och sakkunnigt inslagna i bacon. Röks till perfektion i Bradley -rökaren är dessa munvattenbitar en blandning av rökiga, kryddig och smakfulla smaker som får dig att komma tillbaka för mer.
Ingredients
Marinera ryggbandet i jalapeñojuice
Jalapeño färskost
Bacon
Preparation
*Innan du gör detta recept, marinera ditt ryggband av viltkött i jalapenojuice*
Lägg ut din marinerade ryggrem och lägg en sked full med jalapeno färskost i den.
Lägg 2 bitar skivade jalapenos ovanpå färskosten och vik ihop köttet tills det sluter.
Slå in ryggremmen, färskosten och jalapenoblandningen i bacon och sätt en tandpetare i den.
Placera dina baconwraps i Bradley-rökaren i 2 ½ timme, vid 320ºF (160ºC).
När de är klara, ta fram dem och njut!
Recept av: Wade Middleton