Venison Smoked Beans Recipe

Hjortkött Rökt bönor recept



Vill du byta upp ditt BBQ -spel? Vårt viltrökade bönor recept är ett måste! Mjuka bitar av vilte blandas med perfekt rökt bönor för en maträtt som är hjärtlig, smakfull och säker på att imponera.

Ingredients

250 Ml (1 c) tärnad viltkött (Obs! Annat kött, såsom nötkött eller fläsk kan ersätta)

6 skivor bacon hackad

500 G (1 lb) kokta marinblå bönor

1 röd paprika i tärningar

1 lök fint tärnad

15 Ml (1 msk) Worcestershiresås

15 Ml (1 msk) dijonsenap

5 ml (1 tsk) chilipulver (mer eller mindre beroende på din smak)

250 ml (1 c) ketchup

65 Ml (¼ c) farinsocker

125 ml (½ c) melass

Preparation

I en stor skål, blanda ihop alla ingredienser noggrant.

Häll upp i en 23 cm x 33 cm (9″x13″) ugnsform i glas eller keramik.

Rökningsmetod:

Förvärm Bradley Smoker till 105°C (225°F).

Placera en ugnsform i Bradley Smoker på översta hyllan.

Använd bisquetter med pecannötsmak och koka/röka i cirka 3 till 4 timmar.

Rör om en gång var ½ timme under den första 1½ timmen. Du kanske vill stänga av rökgeneratorn efter den första 1½ timmen men fortsätt tillaga bönblandningen.

Att tjäna:

Lite mer behövs än en grönsallad och en knaprig limpa eller majsbröd för att suga upp saften från dina rökta viltbönor.