Hjortkött Rökt bönor recept
Vill du byta upp ditt BBQ -spel? Vårt viltrökade bönor recept är ett måste! Mjuka bitar av vilte blandas med perfekt rökt bönor för en maträtt som är hjärtlig, smakfull och säker på att imponera.
Ingredients
250 Ml (1 c) tärnad viltkött (Obs! Annat kött, såsom nötkött eller fläsk kan ersätta)
6 skivor bacon hackad
500 G (1 lb) kokta marinblå bönor
1 röd paprika i tärningar
1 lök fint tärnad
15 Ml (1 msk) Worcestershiresås
15 Ml (1 msk) dijonsenap
5 ml (1 tsk) chilipulver (mer eller mindre beroende på din smak)
250 ml (1 c) ketchup
65 Ml (¼ c) farinsocker
125 ml (½ c) melass
Preparation
I en stor skål, blanda ihop alla ingredienser noggrant.
Häll upp i en 23 cm x 33 cm (9″x13″) ugnsform i glas eller keramik.
Rökningsmetod:
Förvärm Bradley Smoker till 105°C (225°F).
Placera en ugnsform i Bradley Smoker på översta hyllan.
Använd bisquetter med pecannötsmak och koka/röka i cirka 3 till 4 timmar.
Rör om en gång var ½ timme under den första 1½ timmen. Du kanske vill stänga av rökgeneratorn efter den första 1½ timmen men fortsätt tillaga bönblandningen.
Att tjäna:
Lite mer behövs än en grönsallad och en knaprig limpa eller majsbröd för att suga upp saften från dina rökta viltbönor.