Fylld och rökt Moose Heart Recept
Ersätta alla andra hjärtart du önskar.
Ingredients
1 älghjärta (delat på längden)
Salta & peppra efter smak
500 Ml (2 c) bröd eller kex
125 G (¼ lb) fläskkorv
65 Ml (¼ c) finhackad lök
125 Ml (½ c) universalmjöl
65 ml (4 msk) vegetabilisk olja
1 ml (⅛ tsk) peppar
3 Ml (½ tsk) salvia
15 Ml (1 msk) finhackad persilja
500 ml (2 c) vatten
5 Ml (1 tsk) nötköttsbas
Preparation
Tvätta hjärtat, putsa bort allt fett och ta bort artärer.
Blötlägg i kallt saltvatten i en halvtimme.
Häll av och klappa torrt.
Pensla utsidan av hjärtat med olja och strö över hela hjärtat med salt och peppar efter smak.
I en skål, kombinera ströbröd, korv, salvia och persilja.
Fyll den inre håligheten med ströbrödsblandningen och knyt eller spett ihop hjärtat igen.
Rulla hjärtat i mjöl och bräsera det sedan i en het stekpanna med olja, tills hjärtat fått en gyllenbrun färg.
Överför hjärtat från stekpannan till ett oljat rökställ.
Rökningsmetod:
Förvärm Bradley Smoker till 120°C (250°F).
Använd Hickory-smakbisquetter, placera gallret i Bradley Smoker och rök/koka i upp till 8 timmar. Du kanske vill stänga av rökgeneratorn efter 4 timmar, men fortsätt att laga mat.
Om så önskas, gör en tunn sås av det återstående mjölet och smörj från stekpannan för att servera med hjärtat.