Stuffed & Smoked Moose Heart Recipe

Fylld och rökt Moose Heart Recept



Ersätta alla andra hjärtart du önskar.

Ingredients

1 älghjärta (delat på längden)

Salta & peppra efter smak

500 Ml (2 c) bröd eller kex

125 G (¼ lb) fläskkorv

65 Ml (¼ c) finhackad lök

125 Ml (½ c) universalmjöl

65 ml (4 msk) vegetabilisk olja

1 ml (⅛ tsk) peppar

3 Ml (½ tsk) salvia

15 Ml (1 msk) finhackad persilja

500 ml (2 c) vatten

5 Ml (1 tsk) nötköttsbas

Preparation

Tvätta hjärtat, putsa bort allt fett och ta bort artärer.

Blötlägg i kallt saltvatten i en halvtimme.

Häll av och klappa torrt.

Pensla utsidan av hjärtat med olja och strö över hela hjärtat med salt och peppar efter smak.

I en skål, kombinera ströbröd, korv, salvia och persilja.

Fyll den inre håligheten med ströbrödsblandningen och knyt eller spett ihop hjärtat igen.

Rulla hjärtat i mjöl och bräsera det sedan i en het stekpanna med olja, tills hjärtat fått en gyllenbrun färg.

Överför hjärtat från stekpannan till ett oljat rökställ.

Rökningsmetod:

Förvärm Bradley Smoker till 120°C (250°F).

Använd Hickory-smakbisquetter, placera gallret i Bradley Smoker och rök/koka i upp till 8 timmar. Du kanske vill stänga av rökgeneratorn efter 4 timmar, men fortsätt att laga mat.

Om så önskas, gör en tunn sås av det återstående mjölet och smörj från stekpannan för att servera med hjärtat.