Smoked Tuna Croissants

Rökt Tonfisk Croissanter



Ingredients

Tonfiskstek

½ tsk. Mald ingefära

1 msk. Sesamolja

1 msk. Citron juice

2 msk. Smör

2 msk. Olivolja

5-10 croissantrullar

½ tsk. Chipotle Chili Pulver

1 tsk. Sriracha varm sås

½ kopp Colby Jack strimlad ost

1 msk. Balsamisk glasyr

½ Block Cream Cheese

    Bradley Smoker Inställningar:

    Trä: Ingefära sesam

    Temperatur: 226 F eller 107,8 C

    Röktimer: 20 minuter

    Timer: 30 minuter

    Preparation

    Ställ in Bradley Smoker på inställningarna ovan.

    Skär tonfisksteken i tre tunna skivor (horisontellt) och lägg i järnpanna.

    Tillsätt följande i stekpannan, olivolja, smör, sesamolja, citronsaft och malen ingefära. Se till att varje sida av skivorna blir belagda med dessa vätskor.

    Placera i rökaren och koka i 30 minuter eller tills tonfiskens innertemperatur når 145 grader F (eller 62,8 C).

    Medan tonfisken kokar, låt oss förbereda färskosten. Placera ½ block färskost i mikrovågsugnen i 30 sekunder. Tips: Detta gör färskosten lättare att blanda.

    Nu när tonfisken har kokat är det dags att skära tonfisksteken i små fyrkantiga bitar. Tillsätt sedan färskost, tonfiskbitar, chipotle chilipulver, sriracha varm sås med hjälp av en mixerskål och blanda.

    Bygga croissanter- Skär varje croissant på mitten och färskosten sprids. Strö lite ost ovanpå och placera tillbaka i Bradley Smoker i 10 minuter för att smälta osten.

    Toppa med balsamicoglasyr och njut!

    Av: Bryan Edwards – Moody Foodie Tulsa