Rökt Ostron på halvskalet
Ingredients
24 ostron
Marinad:
45 ml (3 msk) olivolja
45 ml (3 msk) citronsaft
3 ml (1/2 tsk) salt
5 ml (1 tsk) torr senap
3 ml (1/2 tsk) currypulver
Preparation
Kombinera marinadingredienserna i en medelstor icke-metallisk skål och blanda väl.
Ta bort ostron från sina skal. Håll minst ett halvt skal för varje ostron.
Lägg ostron i marinaden i cirka 30 minuter, vänd en gång.
Byt ut ostron i deras halva skal och tillsätt lite av marinaden till varje.
Rökningsmetod:
Förvärm Bradley Smoker till 100°C (220°F).
Placera ostronen i sina halva skal på rökställ och använd äppelsmaksbisquetter rök/koka i 40 till 60 minuter eller tills de är kokta.
Att tjäna:
Servera varm med Tabascosås eller Wasabi vid sidan av.