Rökt jumbo Räkor insvept i prosciutto Recept
Smoked Jumbo räkor inslagna i prosciutto är ett recept som gör att du fördubblar smaken! Förbered sedan en bädd av fettuccine Al Nero så kommer du att ha en sofistikerad maträtt för att imponera på dina gäster.
Ingredients
6 Jumbo räkor per person
Remsa av prosciutto per räka
3 msk avokadoolja
3 msk Hippy pilgrim chipotle lime vitlökssalt
1 alpuck och 1 äppelvedspuck
1 påse Nardello färsk pasta, al nero torr pasta, eller ersätta "Färsk pasta på västkusten"
1 msk mald svartpeppar
1 st. osaltat smör
1 medelhackad lök
1 hackad vitlöksklyfta
Preparation
Devein och skal räkor
Bestryk räkor med 2 msk olivolja och hippy pilgrim chipotle lime vitlökssalt.
Slå in med prosciutto och ställ i kylen.
Slå på Bradley Smoker och ställ in på 230ºF (110°C) med alternerande alerträ och äppelträsbisketter.
Häll 3 liter vatten i en kastrull med 3 matskedar avokadoolja och nypa peppar till att koka upp.
Lägg räkor i rökaren i 40 minuter kl 230ºF (110°C) och sätt på röken i 30 minuter
Skär fettuccinen på mitten och lägg i kokt vatten i cirka 25 minuter.
Hetta upp smör, hackad lök, hackad vitlök och en nypa peppar i en kastrull.
Koka tills löken börjar få färg och lägg sedan på låg värme.
Sila pasta och tallrik.
Ringla smör, lök och vitlök över pastan.
Bred räkor över pastan och servera.