Smoked Grilled Shrimp Po-Boys With Cajun Mayo Recipe

Rökt grillad Räkorpoys Med Cajun Mayo -receptRäkor i detta recept kan lätt rökas istället för att grillas. För att röka, ställ in rökaren till 225ºF med hjälp av träbisquetter som valts (Alder, Apple och Pacific Blend fungerar bra. Placera räkor på ett rökstativ och röka räkorna tills de blir rosa. Det kan ta 30-45 minuter.

Detta är en Louisianas klassiska version av ubåtsmörgåsen.

Ingredients

2 tsk paprika

1 tsk salt

1 tsk mald svartpeppar

½ tsk cayennepeppar

1 tsk lökpulver

1 tsk timjan

1 tsk oregano

½ tsk basilika

1 pund färska gulfräkor, skalade och deveirade

2 stora tomater, skivade

Gäng bladsallat

⅓ Kopp majonnäs

1 ½ msk söt relish

4 bullar, skivade horisontellt

Preparation

Gör Cajun-krydda genom att blanda ihop paprika, salt, svartpeppar, cayennepeppar, lökpulver, timjan, oregano och basilika. Avsätta.

Gör cajunmajonen genom att blanda ihop majonnäsen, relishen och 1 tsk av cajunkryddan.

Värm grillen till hög värme. Kasta räkorna i den återstående Cajun-kryddan. Lägg räkorna på grillgallret och koka i ca 3 minuter. Vänd och koka ytterligare 3 minuter eller tills den är klar.

Montera po-boy-smörgåsarna genom att fördela lite av cajunmajonen i varje bulle och toppa med räkor, tomater och sallad.

Servera och njut!

Obs: Räkorna i detta recept kan lätt rökas istället för att grillas. För att röka, ställ in rökaren på 225ºF med valfria träbisquetter (al, äpple och stillahavsblandning fungerar utmärkt. Placera räkorna på ett rökställ och rök räkorna tills de blir rosa. Detta kan ta 30-45 minuter.