Smoked Fish Tostadas with Pico de Gallo

Rökt Fiska tostador Recept



För detta rökt Fish Tostada -recept kan du använda kolja, torsk, tilapia eller havskattfiléer. Rök med val av trä. Alder, Cherry och Pacific Blend, alla fungerar bra.

Ingredients

1 pund vita fiskfiléer (kolja, torsk, tilapia eller havskatt)

3 msk chilipulver

2-3 medelstora tomater - tärnade

½ söt lök - fint tärnad

1 Jalapenopeppar - finhackad (valfritt)

Saft av 1 lime

1 kopp fetaost – smulad

8 Tostada skal

Bradley Flavor Bisquettes – Al, Apple eller Pacific Blend

Preparation

Gnid in chilipulvret över hela fisken.

Ställ in rökaren på 275°F med valfria träbisquetter (Alder, Apple eller Pacific Blend fungerar utmärkt).

Lägg fiskfiléerna på ett rökställ och lägg gallret i Bradley Smoker.

Rök fisken tills den når en innertemperatur på 145°F (cirka 2 timmar).

Kyl fisken.

Gör Pico de Gallo i en medelstor skål genom att blanda ihop tärnade tomater, lök, jalapenopeppar och limejuice.

Sätt ihop tostadas genom att smula ner lite av fisken och bred på ett tostadaskal. Häll lite av Pico de Gallo ovanpå den smulade fisken. Strö lite fetaost på toppen. Gör detta med de återstående tostada-skalen.

Recept av: Steve Cylka