Rökt Baconförpackad kobia Recept
Skäm bort dig med en söt och smakfull behandling med denna bacon-inpackade kobia rökt till perfektion. Marinerad i vanilj sojamjölk, brunt socker och skaldjur smaksättning, denna fisk kommer säkert att bli en hit vid varje samling.
Ingredients
Vanilj sojamjölk
Brunt socker
Hungriga Jack Lite Sirap
Toner Färdigblandad lax och skaldjurskrydda
Likvärdig
Cobia; filéer
Bacon
Tandpetare
Preparation
Kombinera farinsocker och vaniljsojamjölk, Hungry Jack Lite Sirap, Toner förblandad lax och skaldjurskrydda och lika. Rör om tills sockret är helt upplöst. Använd tillräckligt med sojamjölk och sirap för att täcka fisken, och tillräckligt med farinsocker för att söta till din speciella smak.
Lägg fisken i en gallon förslutbara plastpåsar och häll marinaden över fisken.
Kyl och marinera över natten och vänd påsen då och då.
Ta bort fisken från plastpåsarna.
Skär fisken i 2-tums bitar, linda sedan in med baconremsor och fäst med tandpetare.
Rök i ca 2 1/2 timme (beroende på fiskens tjocklek) vid 150 grader F; använd äppelrökspuckar i 2 timmar (kontrollera att fisken är klar vid 2 timmars markeringen).
Fisken är färdig när den lätt flagnar.
Njut av!