Rökt Steelhead Recept
Letar du efter ett nytt sätt att införliva fisk i din kost? Vårt recept på rökt steelhead innehåller mör, flagnande fisk som är infunderad med rökig smak och en mängd olika kryddor, vilket gör den till det perfekta valet för en hälsosam, proteinfylld måltid.
Ingredients
1200 gram Steelhead
18 gram salt
72 gram farinsocker
2 teskedar vitlökspulver
2 tsk lökpulver
2 tsk grov peppar
Albisquettes
Preparation
Blanda ihop salt, farinsocker, vitlökspulver, lökpulver och peppar. Skaka ihop allt så att det är jämnt fördelat.
Fortsätt med att strö all din rubmix på din steelhead fisk, ställ sedan din fisk i kylen och låt den stå över natten.
Ta ut din fisk och använd en vävnad och fukta ur din fisk, fortsätt att lägga din fisk på ett galler.
Placera din fisk i din rökare och sätt temperaturen på 150F (65C), 3 timmars tillagningstid och 3 timmars rök. Lägg också till 9 bisquetter innan du röker den.
När den är klar, ta fram din steelhead och njut!
Recept av: Smokin' with Joe - Video (Se till slutet och få hans 10% kupongkod!)