Rökt Snapper och Kingfish Recept
Letar du efter en hälsosam, smakfull måltid som är lätt att förbereda? Vårt rökt snapper- och kingfish -recept är precis vad du behöver! Med en kombination av öm, rökig fisk och en mängd färska, smakfulla ingredienser är denna maträtt det perfekta sättet att tillfredsställa din hunger och dina smaklökar samtidigt.
Ingredients
60 ml (4 msk) olivolja
1 vitlöksklyfta - finhackad
2 Ml (½ tsk) salt
0,5 ml (⅛ tsk) mald svartpeppar
30 ml (2 msk) citronsaft
120 ml (½ kopp) torrt vitt vin
2 Ml (½ tsk) tsk torkad dragon
15 Ml (1 msk) finhackad gräslök
Snapperbiffar - 1 kg (2 lbs)
Citronklyftor
Persilja
Preparation
Blanda ingredienserna till marinaden, olivolja, hackad vitlök, salt, peppar, citronsaft, vitt vin, dragon och gräslök i en skål.
Ordna fiskbiffar i ett enda lager i en grund glaspanna.
Häll marinaden över fisken, täck över och ställ i kylen i en timme.
Ta ut från kylen och låt stå i 20 minuter.
Rökningsmetod:
Förvärm Bradley Smoker till mellan 100°C och 120°C (220°F och 250°F).
Använd bisquetter med alsmak rök/kok i cirka 1-2 timmar, kontrollera att du inte överkokar.
Att tjäna:
Servera garnerad med persilja och citronklyftor.