Smoked Snapper And Kingfish Recipe

Rökt Snapper och Kingfish Recept



Letar du efter en hälsosam, smakfull måltid som är lätt att förbereda? Vårt rökt snapper- och kingfish -recept är precis vad du behöver! Med en kombination av öm, rökig fisk och en mängd färska, smakfulla ingredienser är denna maträtt det perfekta sättet att tillfredsställa din hunger och dina smaklökar samtidigt.

Ingredients

60 ml (4 msk) olivolja

1 vitlöksklyfta - finhackad

2 Ml (½ tsk) salt

0,5 ml (⅛ tsk) mald svartpeppar

30 ml (2 msk) citronsaft

120 ml (½ kopp) torrt vitt vin

2 Ml (½ tsk) tsk torkad dragon

15 Ml (1 msk) finhackad gräslök

Snapperbiffar - 1 kg (2 lbs)

Citronklyftor

Persilja

Preparation

Blanda ingredienserna till marinaden, olivolja, hackad vitlök, salt, peppar, citronsaft, vitt vin, dragon och gräslök i en skål.

Ordna fiskbiffar i ett enda lager i en grund glaspanna.

Häll marinaden över fisken, täck över och ställ i kylen i en timme.

Ta ut från kylen och låt stå i 20 minuter.

Rökningsmetod:

Förvärm Bradley Smoker till mellan 100°C och 120°C (220°F och 250°F).

Använd bisquetter med alsmak rök/kok i cirka 1-2 timmar, kontrollera att du inte överkokar.

Att tjäna:

Servera garnerad med persilja och citronklyftor.