Rökt Ostronrulle Recept
Skäm bort sig till de oemotståndliga smakerna i denna krämiga och smakfulla rökt ostronostlogg. En läcker blandning av gräddeost, vitlök, grön lök och Worcestershire -sås, toppad med rökiga ostron och ett strö friskt persilja. Servera det med kex eller brödrundor för en härlig aptitretare som kommer att imponera på dina gäster. Detta recept kommer att göra en medium rulla.
Ingredients
1 vitlöksklyfta
2 Salladslök
1 - 250 G förpackad färskost, rumstemperatur
25 Ml (1½ msk) majonnäs
5 Ml (1 tsk) Worcestershiresås
Dash Tabasco (valfritt)
10 medelstora ostron - rökta eller kokta
45 Ml (3 msk) finhackad persilja
Preparation
Blanda hackad vitlök och lök i en skål.
Tillsätt färskost, majonnäs, worcestershiresås och tabasco.
Bred ut blandningen på en bit aluminiumfolie som bildar en kvadrat på cirka 20 x 20 cm (8 x 8 tum).
Fördela rökta ostron över färskostblandningen.
Täck med plastfolie.
Kyl i cirka 2 till 3 timmar, eller tills den är fast.
Klar att servera:
Använd folien som en guide, rulla ihop som en gelérulle.
Tryck ut blandningen från folien med en lång metallspatel eller kniv.
Forma till en stock Strö persilja över stocken.
Servera med kex eller bröd.
Obs: Om det är täckt och kylt, kommer detta recept att hålla sig i 3 dagar.