Rökt Kungskrabba Recept
För en snabb och enkel måltid som kommer att imponera på din dam, gör dessa smöriga krabba ben. Det är en snygg fest som definitivt kommer att imponera på hennes smakfulla palett.
Ingredients
1 ½ pund King Crab
½ stavsmör
1 tsk chilipulver
1 tsk hummerbotten (bättre än buljong)
1 tsk vitlökspulver
1 tsk onionpulver
1 tsk cayenpeppar
Inställningar för rökare:
Trä: Körsbär
Temperatur: 256ºF
Röktimer: 25 minuter
Timer: 25 minuter
Preparation
Ställ in rökare på ovanstående inställningar.
Lägg krabban på en skärbräda och smält ½ stav smör med en kastrull. Tillsätt 1 tsk. hummerbotten i smöret och rör om.
Använda en baster; tråckla varje krabbaben i smör.
Tillsätt chilipulver, vitlökspulver, lökpulver och cayennepeppar i en tom kryddbehållare. Krydda varje krabbaben med dessa ingredienser och lägg i rökaren.
Efter 10 minuter har gått; häll på varje krabbaben igen i smörsåsen.
Efter 25 minuter dra ut ur rökaren och njut!
Recept av: Moody Foodie Tulsa