Rökt Hummersvansar Recept
Jag ville efter detta rökt hummer -svansrecept ett tag och sedan lågt och se om det inte blåste bort mig ännu mer än jag kom ihåg när jag smakade det igen häromdagen.
Ingredients
2 hummerstjärtar
2 tsk citronpepparkrydda
4 msk smör
1 tsk färsk persilja
1 citron
Använd utrustning:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker non-stick mattor
Bradley Smoker 5-delad verktygssats
Bradley Smoker Inställningar:
Trä: Körsbär
Temperatur: 252ºF
Röktimer: 60 minuter
Timer: 45-60 minuter
Preparation
Ställ in din rökare på de listade inställningarna så att din rökare kan värmas upp.
Klipp baksidan av skalet med en vass kökssax utan att skära köttet.
Ta bort köttet från skalet och se till att separera köttet från hinnan (detta brukar göra detta automatiskt när man drar isär från skalet).
Lägg köttet ovanpå skalet och krydda med citronpepparkrydda. Använd en citronskal och skala ca 1 tsk ovanpå köttet. Skiva den återstående mängden citron (kommer att använda senare).
Placera hummern på Bradley Smoker nonstick-mattan, sedan på metallstället och lägg i rökaren i 30 minuter.
Ta bort hummerstjärtarna från rökaren och lägg i en gjutjärnspanna. Toppa varje svans med två msk. smör, ett stänk persilja, en citronskiva och pressa en citronskiva ovanpå köttet.
Lägg tillbaka i rökaren och koka tills den tjockaste delen av hummerköttet når 140 graderºF inre temperatur.
Njut av!
Recept av Moody Foodie Tulsa