Smoked Prawn Burrito Bowl Recipe

Smoked Prawn Burrito Bowl Recipe



Every now and again, that craving hits for a killer bowl. Something a bit more healthy but with a smoked twist! Power up with this Smoked Prawn Burrito Bowl and get the best outta life!

Ingredients

För räkorna:

1 Lb stora räkor - skal av och rensade

1 tsk rapsolja

2 msk av din favorit BBQ Rub

1 lime - skalad och saft från hälften

För Burrito Bowl:

Strimlad sallad

brunt ris

Tärnade tomater

Majs

Svarta bönor

Avokado

ranchdressing

Koriander

Limeklyftor

Preparation

Börja med att ladda din Bradley Smoker med ölpuckar och förvärma den till 250ºF (121.1°C). Medan det händer, blanda ihop alla ingredienserna till räkorna i en skål. Jag använde en kryddig BBQ Rub till min, men använd det som gör dig glad!

När rökaren blir varm, lägg de kryddade räkorna på ett galler och placera dem överst på rökaren. Detta kommer att pågå i 20-30 minuter, eller tills de blir rosa! Ta bort från rökaren och börja göra din skål!

Börja med att lägga ett lager sallad i botten av skålen och använd sedan vad du vill ha pålägg. Placera räkorna på toppen av Burrito-skålen och avsluta med ranch och pressa lime! Hugg in!

Njut av!

Recept av: Cory Walby – Saturday Night Test Kitchen