Smoked Prawn Burrito Bowl Recipe
Every now and again, that craving hits for a killer bowl. Something a bit more healthy but with a smoked twist! Power up with this Smoked Prawn Burrito Bowl and get the best outta life!
Ingredients
För räkorna:
1 Lb stora räkor - skal av och rensade
1 tsk rapsolja
2 msk av din favorit BBQ Rub
1 lime - skalad och saft från hälften
För Burrito Bowl:
Strimlad sallad
brunt ris
Tärnade tomater
Majs
Svarta bönor
Avokado
ranchdressing
Koriander
Limeklyftor
Preparation
Börja med att ladda din Bradley Smoker med ölpuckar och förvärma den till 250ºF (121.1°C). Medan det händer, blanda ihop alla ingredienserna till räkorna i en skål. Jag använde en kryddig BBQ Rub till min, men använd det som gör dig glad!
När rökaren blir varm, lägg de kryddade räkorna på ett galler och placera dem överst på rökaren. Detta kommer att pågå i 20-30 minuter, eller tills de blir rosa! Ta bort från rökaren och börja göra din skål!
Börja med att lägga ett lager sallad i botten av skålen och använd sedan vad du vill ha pålägg. Placera räkorna på toppen av Burrito-skålen och avsluta med ranch och pressa lime! Hugg in!
Njut av!
Recept av: Cory Walby – Saturday Night Test Kitchen