Smoked Salmon Stuffed Portobellos Recipe
What do you do with leftover Salmon….. I know, how often does that happen?! BUT, if you do, this is a recipe you are going to want to make. Hands down one of the best things we’ve made in a while! Hold on to your hats, let’s get it going!!!
Ingredients
6-8 oz rökt lax
1 Paket färskost
¼ kopp Fontina ost
¾ kopp rökt Gruyere (dela i ¼ och ½ kopp)
1 msk gräslök - tärnad
½ tsk torkad dill
1 schalottenlök - fina tärningar
1 msk varm sås
4 Portobellosvampar - stjälken borttagen och gälarna rensade
Garnera med gräslök
Preparation
Starta din Bradley Smoker med Alder bisquettes och få till 300ºF (148.9°C). Medan rökaren förvärms, blanda alla dina ingredienser (förutom den ½ koppen reserverade Gruyere) tillsammans i en skål. Dela i 4 mängder och skeda i de urholkade Portobellos. Använd din hand för att packa in den i svampen. Toppa varje svamp med den reserverade osten och lägg en liten bit av den rökta laxen ovanpå det hela.
När rökaren har blivit varm, placera svampen på ett galler och skicka in den i röken. Koka i 40 minuter tills svampen är mjuk och osten smält. Ta bort från rökaren och låt vila en minut. Toppa med gräslök och servera med en god grönsallad och ärtor!
Njut av!!!
Recept av: Cory Walby – Saturday Night Test Kitchen