alt="Smoked diver scallops"

Rökt Dykare kammusslor ReceptKock Ted Reader visar hur man gör den största aptitretare för någon trädgårdsfest. Det kan vara lite fin, men när du biter i dessa läckra rökt kammusslor kommer du att vara i 7: e himlen. Först, linda in en remsa av bacon runt kammusslan, toppa den med färskt krabba kött och hälleflundra. Injicera sedan det med smält smör blandat med Tennessee whisky följt av en touch av grillkryddor på toppen. Lägg denna rökt kammussla aptitretare i Bradley -rökaren och låt den röka i cirka 45 minuter. Ta bort trädgården rökt kammussels aptitretare ur Bradley matrökare och njut. Titta på videon, se till att få det rökt kammusslan receptet och röka dessa kammusslor på din nästa trädgårdsfest!

Ingredients

1 Stick smör

2 oz Tennessee Whisky

12 Färska stora pilgrimsmusslor, storlek U 10

6 skivor bacon

12 tandpetare

½ kopp färskt krabbkött

8 oz färsk hälleflundra

Strö på Teds världsberömda BBQ Bone Dust™ BBQ-krydda

6 skivor prosciutto, i julien

2 msk gräslök

Preparation

Bradley Smoker Temperatur: 260°F

Smält smöret i en liten gryta. Tillsätt whiskyn och ta bort från värmen, håll varm.

Använd en injektionsspruta och sug upp det smälta whiskysmöret. Sänk nåländen av sprutan i mitten av en pilgrimsmussla. Injicera med lite whiskysmör. Upprepa med resterande pilgrimsmusslor och smör. Kyla.

Sträck ut varje skiva bacon till nästan dubbelt så lång längd. Skär baconskivorna på mitten.

Varva varje pilgrimsmussla med en halv skiva bacon och fäst med en tandpetare. Lägg pilgrimsmusslor på rökstället.

Toppa varje pilgrimsmussla med lite färskt krabbkött.

Använd en mycket vass kniv och skär hälleflundran i 12 mycket tunna skivor. Lägg en skiva hälleflundra på en plan yta och kör fingrarna över den, tryck lätt men bestämt för att sträcka ut och platta ut skivorna. Skär varje skiva på mitten och kors och tvärs 2 halvor över toppen av de krabba-toppade pilgrimsmusslorna. Krydda efter smak med ett stänk Bone Dust™ BBQ-krydda.

Förbered rökaren enligt tillverkarens instruktioner. Ställ in temperaturen på 260°F.

Rök i 45 minuter. Ta bort pilgrimsmusslor från rökaren. Krydda med lite extra whiskysmör, toppa med lite julienne skivad prosciutto och färsk hackad gräslök.

Servera omedelbart.