Tangerine Hoisin Smoked Tilapia

Tangerine och Hoisin rökt Tilapia



Tilapia är inte en av de mest smakfulla fiskarna på marknaden. Därför ber den om en kryddig marinad.

Kombinera hoisinsås och mandarin så lägger du till lager av smak till det här receptet. Du kan använda apelsinjuice för att ersätta mandarinerna.

Ingredients

1 kopp mandarinjuice (apelsinjuice fungerar också bra)

½ kopp Hoisinsås

1 msk Srirachasås

2 tsk salt

4 Tilapia filéer

Bradley Flavor Bisquettes – Al, Apple eller Pacific Blend

Preparation

Gör marinaden genom att blanda ihop mandarinjuice, hoisinsås, Sriracha och salt tills hoisinen är upplöst och väl blandad.

Täck tilapiafiléerna i marinaden i en stor skål. Vänd fisken så att den är helt täckt. Täck med plastfolie och ställ i kylen i ca 2 timmar.

Ställ in rökaren på 275°F med valfria Bradley Flavor Bisquettes (Alder, Apple och Pacific Blend fungerar alla bra).

Ta bort Tilapiafiléerna från marinaden och lägg dem på ett rökställ och lägg gallret i Bradley Smoker. Rök fisken tills den når en innertemperatur på 145°F (eller cirka 2 timmar).

Recept av: Steve Cylka