Förkylning Lax Recept
Kall rökning av lax är en uppgift som inte bara är enkel utan också smakfull. Eftersom vi är i en säsong där mycket lax spawn verkar det bara rätt att det borde finnas en delikatess för lax.
Ingredients
1 pund lax
1 msk pepparflingor
1 msk fänkål
1 msk dill
½ tsk salt och socker
Preparation
Blanda i en skål ½ tsk salt och socker tillsammans med andra valfria kryddor (1 msk pepparflingor, 1 msk fänkål, 1 msk dill, etc).
När du är klar med att bota din 1 pund lax, slutar du med gravlax som är gravad lax fylld med kryddor.
För att få det perfekta förhållandet mellan lax och bisquette, rök laxen i 6 timmar. Kall rök med lönnbisquetter. Temperaturen är alltid under 100 graderºF (37,8ºC). När du är klar med att röka den kan du nu njuta av den utsökta smaken av lax!
Recept av: Fiske Med Spö