How To Make Smoked Lobster Tails

Hur man gör rökta hummersvansar



Dessa rökt hummersvansar täckta av smör kommer att ha den söta och smokey -smaken som din mun begär!

Ingredients

2 hummerstjärtar

8 msk smör

2 msk färsk hackad persilja

2 msk citronsaft

1 tsk paprika

¼ tsk vitlökssalt

¼ tsk nymalen svartpeppar

Preparation

Förbered först hummern genom att skära ner mitten av det sega skalet mot svansen med en kökssax. Bänd försiktigt bort köttet från skalet med fingrarna, håll det fäst vid svansbasen. Lyft upp köttet så att det vilar ovanpå det delade skalet. Gör en skåra i mitten av köttet.

Smält smöret i en liten kastrull. Tillsätt persilja, citronsaft, paprika, vitlökssalt och peppar i pannan och vispa allt.

Häll cirka 1 matsked av denna blandning över varje hummersvans. Håll den återstående smörblandningen varm.

Förvärm din rökare till 300°F (149°C). Rök hummerstjärtarna i cirka 15-20 minuter eller tills innertemperaturen når 130°F (54°C). Du kan använda pekannötsbisquetter till detta recept.

Ta bort dem från rökaren och servera med smörblandningen.