How to Make Smoked Walleye

Hur man gör rökt Walleye



Det här är ett utsökt recept på rökt gös för att få de flesta och bästa smakerna!

Ingredients

1 påse HuntChef Sweet and Spicy Ham Kit

1 Walleye

3 bisquetter

Preparation

Häll 2 liter vatten i en stor behållare, fortsätt sedan med att ta bort ditt kit och blanda det i vattnet.

Skär små skivor i sidorna och toppen av din gösfisk och lägg den i en skål, fortsätt med att hälla saltlakevattnet i gösskålen och ställ den åt sidan för att marinera i en dag.

Efter en dag, krydda din saltlake med HuntChef-kryddan, se till att krydda den över hela fisken.

Ställ in din Bradley P-10 rökare på 222ºF (105ºC), och ställ in din rökare på 90 minuter, fortsätt att lägga den i din gös.

Ta fram din gös och njut av de läckra smakerna!

Recept av: HuntChef