Alder Smoked Snapper Recipe

Alder rökt Knäppare Recept



Ta dina smaklökar på en resa till Medelhavet med detta munsvattna snapper biffrecept. Marinerad i en blandning av vitlök, vitt vin, tarragon och gräslök, fisken röks sedan perfekt i Bradley -rökaren med hjälp av Alder -smakbisquetter, vilket resulterar i en öm och smakfull maträtt som säkert kommer att imponera.

Ingredients

60 ml (4 msk) olivolja

1 vitlöksklyfta - finhackad

2 ml (½ tsk) salt

0,5 ml ( tsk) mald svartpeppar

30 ml (2 msk) citronsaft

120 ml (½ c) torrt vitt vin

2 ml (½ tsk) tsk torkad dragon

15 Ml (1 msk) finhackad gräslök

Snapperbiffar - 1 kg (2 lb)

Citronklyftor

Persilja

Preparation

Blanda ingredienserna till marinaden, olivolja, hackad vitlök, salt, peppar, citronsaft, vitt vin, dragon och gräslök i en skål. Ordna fiskbiffar i ett enda lager i en grund glaspanna. Häll marinaden över fisken, täck över och ställ i kylen i en timme. Ta ut från kylen och låt stå i 20 minuter.

Rökningsmetod:

Förvärm Bradley Smoker till mellan 100°C och 120°C (220°F och 250°F). Använd bisquetter med alsmak rök/kok i cirka 60 minuter, kontrollera att du inte överkokar.

Att tjäna:

Servera garnerad med persilja och citronklyftor.