Alder rökt Knäppare Recept
Ta dina smaklökar på en resa till Medelhavet med detta munsvattna snapper biffrecept. Marinerad i en blandning av vitlök, vitt vin, tarragon och gräslök, fisken röks sedan perfekt i Bradley -rökaren med hjälp av Alder -smakbisquetter, vilket resulterar i en öm och smakfull maträtt som säkert kommer att imponera.
Ingredients
60 ml (4 msk) olivolja
1 vitlöksklyfta - finhackad
2 ml (½ tsk) salt
0,5 ml (⅛ tsk) mald svartpeppar
30 ml (2 msk) citronsaft
120 ml (½ c) torrt vitt vin
2 ml (½ tsk) tsk torkad dragon
15 Ml (1 msk) finhackad gräslök
Snapperbiffar - 1 kg (2 lb)
Citronklyftor
Persilja
Preparation
Blanda ingredienserna till marinaden, olivolja, hackad vitlök, salt, peppar, citronsaft, vitt vin, dragon och gräslök i en skål. Ordna fiskbiffar i ett enda lager i en grund glaspanna. Häll marinaden över fisken, täck över och ställ i kylen i en timme. Ta ut från kylen och låt stå i 20 minuter.
Rökningsmetod:
Förvärm Bradley Smoker till mellan 100°C och 120°C (220°F och 250°F). Använd bisquetter med alsmak rök/kok i cirka 60 minuter, kontrollera att du inte överkokar.
Att tjäna:
Servera garnerad med persilja och citronklyftor.