Alder rökt Musslor Recept
Skäm bort dig med de läckra smakerna av perfekt ångade musslor med en kryddig spark! Toppad med en lockande blandning av söt chilisås, vitlökspulver, svartpeppar och persiljaflingor är detta recept ett säkert sätt att imponera dina gäster på din nästa middagsfest. Plus för en extra rökig smak, prova det med Watties rökt hickory -sås!
Ingredients
Musslor
Canola sprayolja
½ Tsk sweet chilisås
Vitlökspulver
Svartpeppar
Persiljeflingor
Preparation
Ånga musslorna tills de precis öppnats, koka inte helt.
Skala musslor och relä tillbaka till halva skal.
Använd rapssprayolja, spraya lätt ytan på musslorna och sprid en halv tesked Sweet Chi Chili Sauce som täcker toppen av musslan.
Strö lätt vitlökspulver, svartpeppar och persiljeflingor över toppen.
En annan favorit: Istället för Sweet Chi Chili Sauce använd Watties Smoked Hickory Sauce
Rökning/matlagningsmetod:
Förvärm din Bradley till 120°C (250°F).
Med Al-flavor Bisquettes rök/koka i cirka 30 minuter, kontrollera att du inte överkokar.