SMOKED PULLED CHICKEN SLIDERS RECIPE

RECEPT FÖR RÖKT KYCKLING SLIDER



Ingredients

8 Kycklinglår - bena in med skinn på

1 msk chilipulver

1 tsk salt

1 tsk vitlökspulver

½ tsk mald svartpeppar

¼ tsk cayennepeppar

2 msk vitt socker

1 ⅓ kopp BBQ-sås

12 Slider bullar

2 koppar tunt skivad rödkål

⅔ Kopp cole slaw dressing

Bradley Flavor Bisquettes (äpple, Hickory eller Whisky Oak)

Preparation

Blanda kryddor och vitt socker i en liten skål. Gnid in hela kycklinglåren. Lägg kycklinglåren på ett Bradley Smoker-ställ.

Ställ in rökaren på 250°F med valfria träbisquetter (Whiskey Oak, Apple eller Hickory fungerar utmärkt).

Rök kycklinglåren tills de når en innertemperatur på 180°F.

Ta ur rökaren och låt svalna något. Dra av skinnet och dra bort köttet från benet i små tunna strimlor. Lägg kycklingköttet i en skål och rör om med BBQ-såsen tills allt kött är täckt.

I en medelstor skål, blanda ihop kål och cole slaw dressing.

Montera reglagen genom att skeda lite pulled chicken på botten av en glidbulle och toppa med cole slaw. Gör detta med de återstående skjutbullarna.