Smoked Apple Pie Recipe

Rökt Äppelpaj Recept



Skulle du inte börja dagen med efterrätt om du hade några hängande runt köket?

Ingredients

Pajskal:

(Detta gör en pajskal)

1 koppar universalmjöl

½ kopp förkortning

¼ kopp kallt vatten

1 tsk vit vinäger

    Äppelfyllning:

    5 äpplen

    1 kopp socker

    2 msk universalmjöl

    1 tsk kanel

    1 tsk vanilj

    Använd utrustning:

    P10 Bradley Smoke

    Non-stick mattor

    Bradley hopfällbart bord

      Bradley Smoker Inställning:

      Tillagningstid: 95 minuter

      Temperatur: 320 ºF eller 160 °C

      Trä: Äpple

      Röktid: 20 minuter (valfritt)

      Preparation

      Tillsätt 1 dl mjöl och ½ dl matfett i en skål och blanda med en konditor. Tillsätt sedan ¼ kopp kallt vatten, 1 tsk. vinäger, och blanda tills skorpan bildas. Var noga med att inte blanda för mycket.

      Använd en mjölad yta, kavla ut degen och forma den till en rund form.

      Lägg degen i pajformen och skär av alla bitar som är för långa eller sticker ut ur formen.

      Använd en skalare, skala varje äpple och skär det i små bitar. Var noga med att utelämna kärnan och fröna (de kommer inte att smaka för gott).

      Tillsätt de skivade äpplena, 1 kopp socker, 2 msk i en mixerskål. fyra, 1 tsk. kanel, 1 tsk. vanilj och blanda.

      Lägg pajfyllningen i pajformen och täck med ytterligare ett pajskal. Nyp ihop pajskalet hela vägen runt formen med en gaffel eller fingrarna.

      Gör 4 skåror i mitten av skorpan.

      Placera i Bradley Smoker vid 320 ºF (160 °C ) i 1 timme och 35 minuter.

      Kyl i 30 minuter innan servering, njut!