Rökt Pumpa brödpudding Recept
En klassisk uppfinnad! Du kan inte föreställa dig hur bra den här efterrätten är. Det är fantastiskt när du serverar det varmt eller kallt med karamellsås och florsocker.
Ingredients
1 Limpa knaprig vitt bröd, i tärningar
1½ koppar mjölk
1 kopp pumpapuré
¼ kopp lönnsirap
¼ kopp farinsocker
1 ägg
2 tsk vaniljextrakt
1½ tsk kanel
½ tsk ingefära
½ tsk muskotnöt
¼ tsk kryddpeppar
⅛ Tsk mald kryddnejlika
¼ tsk salt
Bradley Flavor Bisquettes – Äpple
Till garnering (valfritt):
Kolasås
Florsocker
Preparation
Skär brödet i små bitar och lägg i en stor skål.
Vispa ihop alla ingredienser utom brödet.
Häll smeten över brödet.
Låt stå i 5-10 minuter medan vätskan absorberas av brödet.
Förvärm rökaren till 250°F med äppelsmaksbisquetter.
Dela mellan 4 små keramikfat och rökt i 40 minuter till en timme, eller tills en tandpetare i mitten kommer ut ren.
Ta bort från rökaren och servera med kolasås och florsocker (valfritt).
Recept av: Lena Clayton