Blueberry Almond Smoked Baked Oats

Blueberry Almond rökt Bakad havreFrukosten får en makeover och en touch av rök! Avfyra Bradley -rökaren och få den bästa frukosten på bordet för din familj! Välsmakande, näringsrik och åh så bra för dig ... detta kommer att bli en vanlig runt bordet för säker!

Ingredients

½ kopp snabb havre

1 Banan – hur mogen som helst

1 ägg

1 msk lönnsirap

½ tsk bakpulver

1 tsk vaniljextrakt

Nypa flingsalt

¼ kopp färska blåbär

¼ kopp skivad mandel

Matlagningsspray

Preparation

Börja med att få din Bradley Smoker till 320ºF (160ºC) och rulla med lönnbisketterna här. Lägg en bit bakplåtspapper på ett galler och bred ut havre på den. Ta sedan ut bananen från skalet och på gallret. Lägg i rökaren i 20 min.

När den tiden är klar, ta bort havre och banan. Häll havregryn i en mixer och få det till en god blandning. Man vill bryta upp havren och skapa nästan ett mjöl med det. Inga stora bitar!

När det är klart, tillsätt resten av ingredienserna förutom blåbär och mandel och mixa tills det är slätt. Tillsätt nu dina blåbär och mandel i smeten och vänd ner den. Ställ åt sidan.

Spraya en ramakin med matlagningsspray och häll smeten i den. Lägg den i rökaren igen och grädda i 20-25 min. En tandpetare ska bli snygg och ren. Låt svalna i 10 min innan du toppar med mer bär, mandel och florsocker.

Njut av!

Recept av: Cory Walby – lördagskvällens provkök