Spicy Chicken Sauce

Kryddad Kycklingsås



Det finns vissa tider där du behöver något för att sparka upp kycklingen på grillen ... detta kommer att bli din "viss tidssås". Kryddig, söt, liten spark ... det är allt du vill ha och mer. Gör dig redo att fylla ditt liv med en mundans!

Ingredients

3 msk gochujangpasta

1 tsk sesamolja

3 msk honung

1 tsk sojasås

1 tsk risvinäger

Preparation

Blanda alla ingredienser i en skål. Vispa ihop. Det är allt!

Nu är det bara att komma ihåg att detta är en avslutande sås. Det är ingen marinad. Om du skulle lägga detta på kycklingen på en flammande het grill skulle det brännas och inte smaka så gott.

Vårt förslag är att ett par minuter innan du drar kycklingen till middag, häll på den och låt den stelna i värmen från grillen. Försök att inte låta den stå på värmen för länge. Du vill att såsen ska stelna på köttet, inte bränna din läckra goding.

Recept av: Cory Walby - Saturday Night Test Kitchen