Vitlöksaioli Trumsticks
Skäm bort den rökiga godheten hos bacon-inslagna kycklingstrumpstickor smaksatt med rostad vitlök aioli och zesty citronpeppar smaksättning, tillagad till perfektion i Bradley-rökaren. Pressa lite rökt citronsaft på toppen och njuta av varje bit av detta läckra recept av Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa.
Ingredients
8 Kycklingklubbor
Citronpepparkrydda
5 msk rostad vitlöksaioli (stenväggskök)
2 citroner
1 Paket tjockt skuret bacon
Använd utrustning:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker hopfällbart bord
Bradley Smoker non-stick silikonmattor
Bradley Smoker verktyg
Thermoworks Timestick Trio
Thermoworks Thermapen One
Bradley Rökare Inställningar:
Trä: Hunter's Blend
Temperatur: 226ºF (107,8ºC)
Röktimer: 180 minuter eller 3 timmar
Timer: 180 minuter eller 3 timmar
Preparation
Ställ in din Bradley Smoker på de angivna inställningarna.
Dra tillbaka det extra skalet på varje trumsticka. Lägg nu den rostade vitlöksaioli i en skål och pensla på kycklingen. Se till att få ett tjockt lager av vitlöksaioli på kycklingen, krydda sedan med citronpepparkrydda.
Sätt tillbaka skalet till toppen av trumstickan och upprepa processen (pensla på vitlöksaioli och citronpepparkrydda.
Använd baconet och linda in varje klubba i 1 skiva bacon.
Använd en zester, skala utsidan av citronen ovanpå kycklingen. Tips: detta ger lite smak från citronskalet.
Skär resten av citronerna i skivor och lägg ovanpå kycklingklubborna.
Lägg i Bradley Smoker för att tillaga i 180 minuter (eller 3 timmar), när kycklingens innertemperatur når 165ºF (73,9ºC). ta sedan bort kycklingen från rökaren.
Pressa den rökta citronen ovanpå kycklingen och bita i! Njut av!
Recept av: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa