Garlic Aioli Drumsticks

Vitlöksaioli Trumsticks



Skäm bort den rökiga godheten hos bacon-inslagna kycklingstrumpstickor smaksatt med rostad vitlök aioli och zesty citronpeppar smaksättning, tillagad till perfektion i Bradley-rökaren. Pressa lite rökt citronsaft på toppen och njuta av varje bit av detta läckra recept av Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa.

Ingredients

8 Kycklingklubbor

Citronpepparkrydda

5 msk rostad vitlöksaioli (stenväggskök)

2 citroner

1 Paket tjockt skuret bacon

Använd utrustning:

P10 Bradley Smoker

Bradley Smoker hopfällbart bord

Bradley Smoker non-stick silikonmattor

Bradley Smoker verktyg

Thermoworks Timestick Trio

Thermoworks Thermapen One

    Bradley Rökare Inställningar:

    Trä: Hunter's Blend

    Temperatur: 226ºF (107,8ºC)

    Röktimer: 180 minuter eller 3 timmar

    Timer: 180 minuter eller 3 timmar

    Preparation

    Ställ in din Bradley Smoker på de angivna inställningarna.

    Dra tillbaka det extra skalet på varje trumsticka. Lägg nu den rostade vitlöksaioli i en skål och pensla på kycklingen. Se till att få ett tjockt lager av vitlöksaioli på kycklingen, krydda sedan med citronpepparkrydda.

    Sätt tillbaka skalet till toppen av trumstickan och upprepa processen (pensla på vitlöksaioli och citronpepparkrydda.

    Använd baconet och linda in varje klubba i 1 skiva bacon.

    Använd en zester, skala utsidan av citronen ovanpå kycklingen. Tips: detta ger lite smak från citronskalet.

    Skär resten av citronerna i skivor och lägg ovanpå kycklingklubborna.

    Lägg i Bradley Smoker för att tillaga i 180 minuter (eller 3 timmar), när kycklingens innertemperatur når 165ºF (73,9ºC). ta sedan bort kycklingen från rökaren.

    Pressa den rökta citronen ovanpå kycklingen och bita i! Njut av!

    Recept av: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa