Smoked turkey sandwich

Rökt Turkiet Swiss Apple Cranberry and Pecan Grillad panini -recept



Detta är ett bra recept för Thanksgiving -rester när du inte vet vad du ska göra med så mycket rökt kalkonkött. Eller för en av de hektiska dagarna när du inte har tid att gå till kaminen och laga mat.

Ingredients

2 bullar (panini, ciabatta eller annat)

1½ koppar rökt kalkonkött, skivat

1 äpple, urkärnat och skivat

⅓ Kopp hackade pekannötter

⅓ Kopp torkade tranbär

4 skivor schweizisk ost

2 msk olivolja

Preparation

Skiva upp bullarna.

Montera paninis genom att lägga äpple, skivat kalkonkött, hackade pekannötter och torkade tranbär på den nedersta bullen. Lägg schweizerostskivorna ovanpå och täck med toppen av bullen.

Pensla paninipressen eller grillpannan med olja och värm till medelhög värme.

Lägg de ihopsatta bullarna på en paninipress eller grillpanna och stäng locket. Värm tills den är gyllenbrun och osten sipprar ut. Om du använder en grillpanna, vänd efter ca 2-3 minuter.

Skär i hälften och servera genast.

Obs: Om så önskas, använd brödskivor för att göra en läcker grillad ostsmörgås!

Förbi Steve Cylka