Rökt Kalkonpastrami Recept
Som en annan av de nya bloggarna för Bradley är jag väldigt upphetsad över att gå med några riktigt begåvade kockar och författare för att utforska alla de underbara saker som kan göras med Bradley -rökare.
Det är mycket motiverande att vara en del av att hjälpa människor att få ut mesta möjliga av dessa underbara rökare. Jag tänker inte sockerbelägga det: Jag är en nybörjare!
Ingredients
1 tre till fyra pund kalkon London stek
4 teskedar knäckta pepparkorn (jag använde en blandning av svarta och vita pepparkorn)
2 msk koriander
4 teskedar farinsocker
6 vitlöksklyftor - finhackad
8 teskedar havssalt
4 teskedar söt paprika (ungersk paprika fungerar mycket bra)
3 teskedar senapsfrön
2 teskedar mald ingefära
Förvara i kylen i 24 timmar.
Preparation
Blanda och slå ihop alla kryddorna – jag använde en stor mortel och mortelstöt.
Gnid kryddblandningen över båda sidorna av kalkon-London-stek.
Lägg kalkonen i en glaspanna eller stor tallrik, täck med plastfolie och ställ i kylen över natten
Rök det bara nästa dag:
Nästa dag, ta ut kalkonen från kylskåpet, avtäck den och låt den stå i 2 timmar
Gnid in rökstället med olja – jag använde raps
Värm rökaren till 210 graderºF (Jag använde äppelträpellets till detta recept)
Placera kalkonen på det oljade gallret och rök den i tre timmar för en 3 pund kalkon London broil, eller tills en omedelbar termometer visar 140ºF
Ta bort kalkonen från rökaren och låt den vila i cirka 20 minuter.
För ett autentiskt "pastrami"-utseende, skiva mycket tunt i långa bitar.