Sweet and smoky chicken wings

Rökt thailändsk söt Chili vingar Recept



Det råder ingen tvekan! Alla håller med om att det bästa sättet att förbereda kycklingvingar är att röka dem. Det vill du lägga till en helt annan smak till kycklingvingar, prova det här receptet. Resultatet blir söta och rökiga vingar med lite värme!

Ingredients

2 pund kycklingvingar

1 msk salt

2 tsk vitlökspulver

1 tsk mald ingefära

1 tsk mald svartpeppar

1 tsk mald spiskummin

2 tsk torkade chiliflakes

1 kopp thailändsk sweet chili vårrullsdippsås

Preparation

Om så önskas, skär varje kycklingvinge i tre portioner: trumett, mittersta portion och spets. Kasta spetsen av vindarna och lägg de andra delarna i en stor skål.

Blanda i en skål salt, vitlökspulver, ingefära, svartpeppar, spiskummin och chiliflakes. Strö vingarna med kryddan så att de blir jämnt belagda.

Ställ in rökaren till 250°F med valfria träbisquetter.

Lägg vingar på rökställ och rök i ca 2-2 ½ timme eller tills de är genomstekta.

Ta bort vingarna från rökaren och blanda med den thailändska sweet chili-dippsåsen. Tjäna.

Förbi: Steve Cylka