Smoked Salt and Pepper Chicken Wings

Rökt salt och peppar Kycklingvingar Recept



Ett mycket enkelt och enkelt recept. Dessa rökt salt- och pepparkycklingvingar kommer att smaka bättre om du röker dem med våra premium sage -bisquetter.

Ingredients

2 pund kycklingvingar

1 msk salt

2 tsk mald svartpeppar

Bradley Flavor Bisquettes - Lönn, eller Premium Sage Bisquettes

Preparation

Om så önskas kan du skära varje kycklingvinge i tre portioner: drumett, mittdel och spets. Släng vingspetsen och lägg de andra delarna i en stor skål.

Strö vingarna med salt och peppar så att de blir jämnt belagda.

Ställ in rökaren för 250°F, använd valfria träbisketter. Vi rekommenderar Maple, eller Premium Sage Bisquettes.

Lägg vingarna på rökställen och rök i ca 2 - 2½ timme, eller tills de är genomstekta.

Ta bort vingar från rökaren och servera.

Recept av: Steve Cylka