Rökt rostad sten Cornish Game Hens Recept
Ingredients
3 till 4 hela Rock Cornish Game Höns
1 burk ansjovis eller ansjovispasta
250 G (½ lb) smör
4 Stora pressade vitlöksklyftor
Olivolja
4 kvistar färsk rosmarin
Preparation
Blanda vitlök och smör i en liten glasskål och låt stelna.
Lägg ansjovisen och lika mycket vitlökssmör i de corniska vilthönsen.
Lägg rosmarin på fåglarna och bind ihop fåglarna individuellt med hjälp av koksnöre.
Pensla hönsen med olivolja och lägg dem på rökställ.
Rökningsmetod:
Förvärm Bradley Smoker till cirka 250ºF grader.
Placera fåglarna i Bradley Smoker med körsbärssmak.
Beroende på väderförhållandena bör fåglarna tillagas på cirka 3 till 4 timmar.
Kontrollera med en omedelbar termometer. Om en lätt röksmak önskas, stäng av rökgeneratorn efter 1 till 2 timmar.
Att tjäna:
Detta är en rik måltid och du kommer att upptäcka att två personer lätt kan dela en fågel.
Komplettera med en delikat och lätt grönsaksrätt, som sparris eller en sallad med blandade grönsaker, tillsammans med en rispilaff eller vitlökspotatis.