Rökt Pullerade kycklingreglage Recept
Efter att ha rökt kycklinglår med valfria bisquetter (Apple, Hickory och Whiskey Oak fungerar bra), inget mer arbete att göra. Blanda bara köttet med kål och cole slaw dressing och montera sliders.
Ingredients
8 Kycklinglår - bena in med skinn på
1 msk chilipulver
1 tsk salt
1 tsk vitlökspulver
½ tsk mald svartpeppar
¼ tsk cayennepeppar
2 msk vitt socker
1 ⅓ kopp BBQ-sås
12 Slider bullar
2 koppar tunt skivad rödkål
⅔ Kopp cole slaw dressing
Bradley Flavor Bisquettes (äpple, Hickory eller Whisky Oak)
Preparation
Blanda kryddor och vitt socker i en liten skål. Gnid in hela kycklinglåren. Lägg kycklinglåren på ett Bradley Smoker-ställ.
Ställ in rökaren på 250°F med valfria träbisquetter (Whiskey Oak, Apple eller Hickory fungerar utmärkt).
Rök kycklinglåren tills de når en innertemperatur på 180°F.
Ta ur rökaren och låt svalna något. Dra av skinnet och dra bort köttet från benet i små tunna strimlor. Lägg kycklingköttet i en skål och rör om med BBQ-såsen tills allt kött är täckt.
I en medelstor skål, blanda ihop kål och cole slaw dressing.
Montera reglagen genom att skeda lite pulled chicken på botten av en glidbulle och toppa med cole slaw. Gör detta med de återstående skjutbullarna.