Rökt ört Kalkonkorv Recept
Dessa rökt herbed kalkonkorv är ett hälsosamt alternativ till fläskkorv. Turkiet är lägre i fett än fläsk, men det kan vara lika smakfullt. Allt du behöver göra är att kombinera markkalkon med en blandning av kryddor och röka korvarna med salvia och lönnbisquetter.
Ingredients
3 Lb malet kalkonkött
½ lök - fint tärnad
3 msk färsk salvia - finhackad
3 msk färsk persilja - finhackad
1 msk färsk rosmarin - finhackad
2 tsk färsk timjan - finhackad
3 tsk salt
1 tsk svartpeppar
Hog hölje
Preparation
Kombinera mald kalkon, lök och alla kryddor tillsammans.
Blötlägg svintarmen i kallt färskvatten i 30 minuter.
Spola höljet med vatten.
Hölje och vridbara länkar.
Förvärm rökaren till 225-250°F (107,2 -121°C).
Häng korv och rök med Sage & Maple Bisquettes tills en innertemperatur på 165°F (73,8°C) uppnås.