Smoked Herbed Turkey Sausages Recipe

Rökt ört Kalkonkorv Recept



Dessa rökt herbed kalkonkorv är ett hälsosamt alternativ till fläskkorv. Turkiet är lägre i fett än fläsk, men det kan vara lika smakfullt. Allt du behöver göra är att kombinera markkalkon med en blandning av kryddor och röka korvarna med salvia och lönnbisquetter.

Ingredients

3 Lb malet kalkonkött

½ lök - fint tärnad

3 msk färsk salvia - finhackad

3 msk färsk persilja - finhackad

1 msk färsk rosmarin - finhackad

2 tsk färsk timjan - finhackad

3 tsk salt

1 tsk svartpeppar

Hog hölje

Preparation

Kombinera mald kalkon, lök och alla kryddor tillsammans.

Blötlägg svintarmen i kallt färskvatten i 30 minuter.

Spola höljet med vatten.

Hölje och vridbara länkar.

Förvärm rökaren till 225-250°F (107,2 -121°C).

Häng korv och rök med Sage & Maple Bisquettes tills en innertemperatur på 165°F (73,8°C) uppnås.