Rökt marockansk krydd Kycklingvingar Recept
Letar du efter en fingermat på fredagskvällen? Dessa rökt marockanska kryddade kycklingvingar kommer att träffa platsen.
Ingredients
2 pund kycklingvingar
1 tsk mald spiskummin
1 tsk mald koriander
1 tsk paprika
½ tsk mald kardemumma
½ tsk mald kanel
½ tsk mald kryddnejlika
½ tsk mald muskotnöt
¼ tsk cayennepeppar
1 tsk salt
1 tsk vitt socker
Preparation
Skär varje kycklingvinge i tre delar: drumett, mittersta portion och spets. Släng vingspetsen och lägg de andra delarna i en stor skål.
Gör den marockanska rubben genom att blanda ihop spiskummin, koriander, paprika, mald kardemumma, mald kanel, mald kryddnejlika, mald muskotnöt, cayennepeppar, salt och socker. Kasta vingarna i kryddningen så att de blir jämnt belagda.
Ställ in rökaren för 250ºF med valfria träbisketter.
Lägg vingar på rökställ och rök i 2 – 2 ½ timme eller tills de är genomstekta.
Ta bort vingar från rökaren och servera.