Smoked Maple Bourbon Wings Recipe

Rökt Lönn bourbon vingar Recept



Ge en speciell smak till dessa rökt Maple Bourbon Wings -recept. AnvÀnd rosmarin, lönnsirap och whisky för att marinera dem. Och naturligtvis rök med lönnbisquetter.

Ingredients

2 kg kycklingvingar

SÄs:

1 msk smör

2 msk riven eller finhackad lök

œ kopp bourbon whisky

Ÿ kopp lönnsirap

2 msk tomatpuré

2 kvistar fÀrsk rosmarin

Œ tsk salt

Œ tsk svartpeppar

Preparation

SmÀlt smör i en medelstor kastrull pÄ medelvÀrme.

TillsÀtt löken och koka tills den Àr genomskinlig.

TillsÀtt resterande ingredienser till sÄsen.

Sjud tills det tjocknat, 5-10 minuter, och ta bort frÄn vÀrmen.

VÀrm rökaren till 250°F med Maple Flavor Bisquettes.

Kasta vingar med hÀlften av glasyren och lÀgg pÄ en bakplÄt av aluminium.

Rök tills en innertemperatur pÄ 165°F uppnÄs, cirka 2 timmar.

Ta bort frÄn rökaren och slÀng i resterande glasyr.

Recept av: Lena Clayton