Smoked Maple Bourbon Wings Recipe

Rökt Lönn bourbon vingar Recept



Ge en speciell smak till dessa rökt Maple Bourbon Wings -recept. Använd rosmarin, lönnsirap och whisky för att marinera dem. Och naturligtvis rök med lönnbisquetter.

Ingredients

2 kg kycklingvingar

Sås:

1 msk smör

2 msk riven eller finhackad lök

½ kopp bourbon whisky

¾ kopp lönnsirap

2 msk tomatpuré

2 kvistar färsk rosmarin

¼ tsk salt

¼ tsk svartpeppar

Preparation

Smält smör i en medelstor kastrull på medelvärme.

Tillsätt löken och koka tills den är genomskinlig.

Tillsätt resterande ingredienser till såsen.

Sjud tills det tjocknat, 5-10 minuter, och ta bort från värmen.

Värm rökaren till 250°F med Maple Flavor Bisquettes.

Kasta vingar med hälften av glasyren och lägg på en bakplåt av aluminium.

Rök tills en innertemperatur på 165°F uppnås, cirka 2 timmar.

Ta bort från rökaren och släng i resterande glasyr.

Recept av: Lena Clayton