Meatball appetizers on a plate

Rökt Kycklingköttbullar Fylld med peppar jackostDet sanna är att alla gillar köttbullar. Detta köttbullrecept gör fantastiska aptitretare av bitstorlek och är perfekta för fester eller bakluckor. De skulle också vara läckra i en köttbollsmörgås!

Det tar bara 20 minuter att förbereda. Avfyra din Bradley -rökare och använd speciella blandningsbisquetter för en speciell rökig smak.

Ingredients

2 pund mald kyckling

1 msk chilipulver

1/2 tsk salt

1 ägg

1 dl brödsmulor

1/3 kopp mjölk

3/4 kopp BBQ-sås, delad

1 röd paprika, urkärnad och finhackad

150 g pepperjackost, skuren i 1/2 tums tärningar

Bradley Smoker Special Blend Bisquettes (eller ditt val)

Preparation

Ställ in rökaren på 275°F med träbisketter som du väljer.

I en liten skål, blanda ihop malen kyckling, chilipulver, salt, ägg, brödsmulor, mjölk, 1/4 kopp av BBQ-såsen och mald röd paprika tills den är ordentligt kombinerad.

Ta en liten näve av köttblandningen och forma en köttbulle som är cirka 1 1/2 tum stor. Gör en liten fördjupning i mitten, med tummen. Tryck in en tärning pepperjackost i fördjupningen och vik köttet runt osten så att den täcks. Rulla runt köttet med båda händerna så att det blir ganska runt. Placera köttbullarna på Bradley Smoker-ställen, eller lägg en Bradley Magic Mat över gallret innan du lägger till köttbullarna, för att underlätta städningen. Gör detta med resterande kött och ost.

Placera rökställen i Bradley Smoker. Rök köttbullarna tills de når en innertemperatur på 165°F, cirka 2 1/2 timme.

Pensla resterande 1/2 kopp BBQ-sås ovanpå köttbullarna.

Förbi Steve Cylka