Smoked Jerk Chicken Caesar Wrap

Rökt skämt Kycklingkejsar Lindningsrecept



Detta rökt Jerk Chicken Caesar Wrap -recept är perfekt för snacks, picknick eller en packad lunch. Montera dem genom att placera lite skivad kyckling och ett par skedar sallad i varje wrap. Rulla och servera!

Ingredients

4 salladslökar - inklusive grön del

2 vitlöksklyftor

½ tums bit ingefära - skalad

1 Scotch bonnet paprika - med frön

1½ msk olja

1 msk sojasås

Saft av 1 lime

1 msk farinsocker

1 tsk mald svartpeppar

1 tsk kryddpeppar

½ tsk kanel

¼ tsk muskotnöt

½ tsk salt

3 Benfritt, skinnfritt kycklingbröst

6 koppar hackad romansallat

1-2 tomater, skurna i små bitar

½ söt lök - tunt skivad

⅔ Kopp Caesar salladsdressing

4-6 Wraps

Bradley Flavor Bisquettes – Premium Caribbean Blend

Preparation

Blanda ihop de första 13 ingredienserna till en jämn smet för att göra en marinadblandning.

Bred ut jerkmarinadblandningen över hela kycklingbrösten och lägg dem på rökgallret.

Ställ in rökaren på 250°F med hjälp av Premium Caribbean Blend Bisquettes.

Rök kycklingbrösten tills de når en innertemperatur på 165°F (detta kan ta cirka 2½ – 3 timmar).

Låt kycklingbrösten vila i 10 minuter. Skär dem i ¾ tums skivor.

Gör salladen genom att slänga sallad, tomater och skivad lök med salladsdressingen.

Sätt ihop wraperna genom att lägga lite skivad kyckling och ett par skedar sallad i varje wrap. Rulla och servera!

Recept av: Steve Cylka