Honey Soy Chicken Nibbles Recipe

Rökt honung soja Kycklingknabb Recept



Förbered dig på att njuta av smakfulla och mjuka kycklingvingar med en härlig rökig twist. Dessa vingar är belagda i en lockande gnugga med kinesisk 5 krydda, vitlök och svartpeppar och rökt sedan till perfektion i Bradley -rökaren för en munvattenupplevelse. Servera dem tillsammans med en färsk sallad och ris för en komplett och tillfredsställande måltid.

Ingredients

2 dussin kycklingvingar

Matlagningsolja

125 ml (½ c) varm sås

3 msk honungs-sojasås

15 Ml (1 msk) krossad röd paprika

3 ml (½ tsk) cayennepeppar

3 ml (½ tsk) grovmalen peppar

Gnugga:

1 msk salt

30 Ml (2 msk) kinesisk 5 kryddor (lika delar fänkål, kanel, ingefära, stjärnanis och anispeppar)

15 Ml (1 msk) vitlökssalt

10 ml (2 tsk) mald svartpeppar

5 ml (1 tsk) vitlökspulver

Preparation

Åtminstone dagen innan, blanda ihop gnidningsingredienser och massera in till småbitar.

Lägg i plastfolie/påse och kyl över natten.

Ta bort nibbles från kylen och låt stå i 30 minuter.

Rökningsmetod:

Förvärm Bradley Smoker till 120°C (250°F).

Placera vingar på oljade rökgaller och använd alsmakbisquetter rök i 20 minuter och koka i ca 2-3 timmar.

Att tjäna:

Ta bort nappar från rökaren när den är tillagad och servera med färsk sallad och ris.