Rökt honung soja Kycklingknabb Recept
Förbered dig på att njuta av smakfulla och mjuka kycklingvingar med en härlig rökig twist. Dessa vingar är belagda i en lockande gnugga med kinesisk 5 krydda, vitlök och svartpeppar och rökt sedan till perfektion i Bradley -rökaren för en munvattenupplevelse. Servera dem tillsammans med en färsk sallad och ris för en komplett och tillfredsställande måltid.
Ingredients
2 dussin kycklingvingar
Matlagningsolja
125 ml (½ c) varm sås
3 msk honungs-sojasås
15 Ml (1 msk) krossad röd paprika
3 ml (½ tsk) cayennepeppar
3 ml (½ tsk) grovmalen peppar
Gnugga:
1 msk salt
30 Ml (2 msk) kinesisk 5 kryddor (lika delar fänkål, kanel, ingefära, stjärnanis och anispeppar)
15 Ml (1 msk) vitlökssalt
10 ml (2 tsk) mald svartpeppar
5 ml (1 tsk) vitlökspulver
Preparation
Åtminstone dagen innan, blanda ihop gnidningsingredienser och massera in till småbitar.
Lägg i plastfolie/påse och kyl över natten.
Ta bort nibbles från kylen och låt stå i 30 minuter.
Rökningsmetod:
Förvärm Bradley Smoker till 120°C (250°F).
Placera vingar på oljade rökgaller och använd alsmakbisquetter rök i 20 minuter och koka i ca 2-3 timmar.
Att tjäna:
Ta bort nappar från rökaren när den är tillagad och servera med färsk sallad och ris.