Smoked High Roller Recipe

Rökt Högrulle Recept



Min fru säger ibland att min "för mycket" -gen blossar upp. Ibland har hon rätt. Mindre är mer. Men ibland, i sällsynta tillfällen, är "för mycket" aldrig tillräckligt. Och baby, det här är det. Denna fyllda kyckling har nästan allt och allt man kan föreställa sig. Denna kyckling har den perfekta blandningen av söt honungsgrill, gräddeost och de tangy smakerna i paprika och spenat. Visst, det här receptet verkar vara mycket; och det är. Men på bästa sätt. Om du letar efter för mycket, ge detta en virvel.

Ingredients

1 Lg benfritt kycklingbröst

½ Block färskost

4 st mini paprika

1 kopp spenatblad

3 bitar mozzarella inslagna i parmaskinka

Peach jalapeno rib glaze (Kos'Mos BBQ)

Honey killer bee dry rub (Kos'Mos BBQ)

2 msk smör

Använd utrustning:

P10 Bradley Smoker

Bradley Smoker hopfällbart bord

Bradley smoker non-stick silikonmattor

Bradley Smoker verktyg

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen en

Bradley Smoker Inställning:

Tillagningstid: 120 minuter

Temp: 226ºF (107.8°C)

Trä: Öl

Röktid: 120 minuter

Preparation

Ställ in Bradley Smoker på inställningarna ovan.

Hacka paprikan och spenatbladen i små bitar (tillräckligt små för att fylla kycklingbröstet med).

Skär färskosten i långa strimlor och ställ åt sidan.

Skär försiktigt i kycklingbröstet och gör en ficka där fyllningen ska ske.

Fyll kycklingen med paprika, spenatblad, färskost, mozzarella inlindad prosciutto och täck med krydda.

Placera i Bradley Smoker i 2 timmar eller tills innertemperaturen når 165 graderºF (73.9°C). Ta bort från rökaren och lägg kycklingen i en järnpanna. Häll i  kopp Jalapeno Peach Glaze på köttet och tillsätt 2 msk smör i stekpannan för smak. Lägg tillbaka i rökaren i ytterligare 5 minuter.

Skiva upp och njut!

Recept av: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa – Moodie Foodie Tulsa