Rökt Högrulle Recept
Min fru säger ibland att min "för mycket" -gen blossar upp. Ibland har hon rätt. Mindre är mer. Men ibland, i sällsynta tillfällen, är "för mycket" aldrig tillräckligt. Och baby, det här är det. Denna fyllda kyckling har nästan allt och allt man kan föreställa sig. Denna kyckling har den perfekta blandningen av söt honungsgrill, gräddeost och de tangy smakerna i paprika och spenat. Visst, det här receptet verkar vara mycket; och det är. Men på bästa sätt. Om du letar efter för mycket, ge detta en virvel.
Ingredients
1 Lg benfritt kycklingbröst
½ Block färskost
4 st mini paprika
1 kopp spenatblad
3 bitar mozzarella inslagna i parmaskinka
Peach jalapeno rib glaze (Kos'Mos BBQ)
Honey killer bee dry rub (Kos'Mos BBQ)
2 msk smör
Använd utrustning:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker hopfällbart bord
Bradley smoker non-stick silikonmattor
Bradley Smoker verktyg
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Inställning:
Tillagningstid: 120 minuter
Temp: 226ºF (107.8°C)
Trä: Öl
Röktid: 120 minuter
Preparation
Ställ in Bradley Smoker på inställningarna ovan.
Hacka paprikan och spenatbladen i små bitar (tillräckligt små för att fylla kycklingbröstet med).
Skär färskosten i långa strimlor och ställ åt sidan.
Skär försiktigt i kycklingbröstet och gör en ficka där fyllningen ska ske.
Fyll kycklingen med paprika, spenatblad, färskost, mozzarella inlindad prosciutto och täck med krydda.
Placera i Bradley Smoker i 2 timmar eller tills innertemperaturen når 165 graderºF (73.9°C). Ta bort från rökaren och lägg kycklingen i en järnpanna. Häll i ⅓ kopp Jalapeno Peach Glaze på köttet och tillsätt 2 msk smör i stekpannan för smak. Lägg tillbaka i rökaren i ytterligare 5 minuter.
Skiva upp och njut!
Recept av: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa – Moodie Foodie Tulsa