chicken wings on a platter

Rökt harissa och brunt socker Kycklingvingar Recept



Rökt Harissa och Brown Sugar Chicken Wings
Kryddig, klibbiga vingar är de bästa! För mer vingrecept kan du prova kryddade berbere vingar, marockanska kryddade vingar. Eller curry kycklingvingar med mynta yoghurt dopp och rökt buffelvingar.

Har bara massor av servetter runt.

Ingredients

2 pund kycklingvingar

2 msk harissapasta

2 msk farinsocker

1 tsk vitlökspulver

1 tsk salt

Bradley Wood Bisquettes

Preparation

Om så önskas, skär varje kycklingvinge i tre portioner: trumett, mittersta portion och spets. Släng vingspetsen och lägg de andra delarna i en stor skål.

I en skål, blanda ihop harissapastan med farinsocker, vitlökspulver och salt. Kasta vingarna i blandningen så att de blir jämnt belagda.

Ställ in rökaren för 250°F med valfria träbisketter.

Lägg vingar på rökställ (eller på en Magic Mat non-stick matta på gallren) och rök i ca 2 – 2 ½ timme, eller tills de är genomstekta.

Ta bort vingar från rökaren och servera.