Rökt Fiesta kyckling Jalapeño poppers
Behandla dig själv med dessa hemlagade krispiga rökt kyckling jalapeno poppers. Med en fyllning av gräddeost, rökt kyckling och ost, alla inslagna i bacon för bättre smak. Inget sätt du kan gå fel.
Ingredients
10 Jalapeñopeppar
⅔ Kopp färskost
⅔ Kopp riven cheddarost
¼ kopp salsa
½ kopp kokt kycklingbröst, skuren i små bitar
10 skivor bacon, halverade
Bradley Flavor Bisquettes – Hickory, Maple eller Pecan
Preparation
Gör ostfyllningen genom att blanda färskost, cheddarost och salsa.
Dela jalapeñopepparn på mitten på längden och rensa ut insidan, ta bort hinnan och fröna.
Fyll paprikorna med ostblandningen och toppa med uppskuren kyckling. Linda en halv skiva bacon runt jalapeñopepparen. Lägg dem på ett Bradley Smoker-ställ.
Ställ in rökaren på 250°F med valfria träbisquetter (pekannöt, lönn eller hickory fungerar utmärkt).
Rök poppers i 2-3 timmar, eller tills baconet är smält och börjar bli knaprigt.
Recept av: Steve Cylka